Idén is várunk titeket!

Idén is várunk titeket!

Idén is várjuk jelentkezéseteket a Mandák ház diákotthonába. A 37 férőhelyes, családias kollégiumba legfeljebb 25 éves nappali tagozatos főiskolás/egyetemi hallgatók elhelyezését tesszük lehetővé. A Budapest-Józsefvárosi Evangélikus Gyülekezet szeretettel hirdeti az előttünk álló tanévben rendelkezésre álló kollégiumi helyeket. Vidám kollégiumi közösségünk tagjává válásához felvételi folyamatot kapcsolunk.

A jelentkezés menete:

A diákotthonba jelentezni legfeljebb 25 éves, 2021. szeptembertől aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező személyeknek lehet. A jelentkezéshez lelkészi ajánlás (bármely felekezettől), és egy motivációs levéllel összekapcsolt, nem amerikai típusú, fényképes önéletrajz szükséges.

Ez utóbbira formai megkötés nincs, de iránymutatásként az alábbi témaköröket érdemes érintened:

  • honnan hallottál a diákotthonról?
  • miért szeretnél itt lakni?
  • mit fogsz tanulni és mely egyetemen?
  • mivel töltöd szívesen a szabadidődet? (személyes érdeklődés, hobbi, stb)
  • tartozol-e gyülekezeti közösséghez?
  • laktál-e már kollégiumban? Szerinted mitől működhet jól egy önszerveződő, együtt élő keresztény diákközösség? Mit vársz a lakótársaidtól, és mit tennél te a közösségért?

(Aki már küldött be motivációs levelet 2021.július 20. előtt, annak nem szükséges a fentiek alapján újat küldenie).

A dokumentumokat a mandak.haz@gmail.com címre, “Diákotthon felvételi 2021” tárgymegjelöléssel várjuk, legkésőbb 2021. augusztus 5-ig.

A diákotthonba való felvétel elengedhetetlen feltétele egy személyes beszélgetésen való részvétel, melynek időpontja 2021. augusztus 8. 13:00-17:00. Ekkor lesz lehetőség a kollégium és a szobák megtekintésére is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.