Dévai Fogadó Menekültsegítő Központ

A Budapest-Józsefvárosi Evangélikus Egyházközség fenntartásában 2022 őszétől új menekülteket segítő közösségi ház kezdte meg működését, a Mandák-házban működő menekültsegítő munkánk új telephelyre költözött.
 
A Dévai Fogadó címe: 1134, Budapest, Dévai utca 11.
Az ukrán háború elől menekülők kaphatnak itt élelmiszercsomagot, higiéniai szereket, bébiholmit, pelenkát, használt cikkeket - ruha, bútor, háztartási eszköz
150 sérülékeny ukrán menekült családot tudunk egy időben segíteni, akinek nem tudunk rendszeresen csomagot adni, azt a várólistánkra tudjuk felírni.
Az alapszükségletek támogatásán túl közösségi és egyéni szociális munkával, munkakeresési tanácsadással, közösségi programokkal, gyermekprogramokkal várjuk a hozzánk érkezőket.
Nyitvatartás: szerda, csütörtök 10-18 óra
A szakmai program itt olvasható: link
 
Önkéntes csoportok segítségét nagy örömmel fogadjuk, elsősorban a folyamatosan nagy mennyiségben érkező tárgyi adomány rendszerezésében van szükségünk segítségre, de szívesen fogadjuk a tolmácsolás, és gyermekprogramokon való önkéntes segítségnyújtsást.
Önkéntes csoportok fogadása, önkéntes koordináció: mandakonkentes@gmail.com Rácz Katinka önkéntes koordinátor
 
Tárgyi adományokat (link mutasson az adományok felsorolására) szívesen fogadunk, az átvétellel kapcsolatban Csizmadia Ircsi kollégánkat lehet keresni: +36704034346

Dévai Fogadó Menekülteket Segítő Közösségi Központ

A Mandák házból új helyre költözött a gyülekezetünk menekültsegítő szolgálata:
1134 Budapest Dévai utca 11.
tárgyi adományok fogadása: +36704034346, Csizmadia Irén
önkéntes csoportok fogadása, önkéntes koordináció: mandakonkentes@gmail.com , Rácz Katinka munkatárs
 
Nyitvatartás SZERDA, CSÜTÖRTÖK 10-18 óra