Idén is várjuk jelentkezéseteket a diákotthonunkba!

Idén is várjuk jelentkezéseteket a diákotthonunkba!

Figyelem! Az idei (2018/2019-es) tanévre vonatkozó felvételi eljárás lezárult, a kollégiumi helyek maradéktalanul beteltek, így további jelentkezéseket már nem tudunk fogadni! Kérlek ezzel kapcsolatban ne keressetek bennünket. Megértéseteket köszönjük. A jövő évi felvételi eljárásról a tanév vége felé töltünk fel információkat.

Mint minden évben, idén is várjuk jelentkezéseteket a Mandák ház diákotthonába. A 40 férőhelyes, családias kollégiumba 18-25 éves főiskolás/egyetemi hallgatók elhelyezését tesszük lehetővé. A Budapest-Józsefvárosi Evangélikus Gyülekezet szeretettel hirdeti az előttünk álló tanévben rendelkezésre álló kollégiumi helyeket. Főleg evangélikus fiatalokat várunk, de a más felekezeti hovatartozás természetesen nem kizáró ok. Jelenleg kb. 8 főnek tudunk helyet biztosítani. Vidám kollégiumi közösségünk tagjává válásához felvételi folyamatot kapcsolunk.

A jelentkezés menete:

Kérünk egy motivációs levéllel egybeszőtt, fényképes, NEM amerikai típusú önéletrajzot (tehát olyat, amiben inkább ír magáról a jelentkező, nem csak adatokat közöl). Ebben kérjük közölni a jelentkező elérhetőségeit (e-mail, mobiltelefon). Kérjük olyan adatok megadását, amin a jelentkező valóban elérhető! Ezen kívül kérünk egy lelkészi/lelkipásztori/plébánosi ajánlást. Mindkettő szkennelt változatát a mandak.haz@gmail.com címre várunk augusztus 3.-ig. Kérjük, hogy az e-mail tárgyába pontosan a “Kollégiumi jelentkezés 2018” szöveget írjátok.

A felvételi beszélgetés aug. 10.-én lesz a Karácsony Sándor u. 31.-33.-ban. Az eredményről mindenkit tájékoztatunk még aznap.

Olyan nappali tagozatos hallgatókat várunk, akik a 18-25 éves korosztályba tartoznak. Felhívjuk a kedves jelentkezők figyelmét, hogy a diákotthon személyes megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Bővebb információért böngészd a honlapon a diákotthon készülőben lévő oldalát, vagy írj nekünk a fent említett e-mail címre.

A diákotthonról: szállásunkon egy 40 fős, vegyes társaság lakik: fiúk-lányok, 5-6 egyetemről, többféle vallási felekezetből.

Az elhelyezés 2-3 fős szobákban történik. A diákszálláson van 2 több zuhanyfülkés wc-s fürdő (egy a lányoknak, egy a fiúknak), van mosógép, 2 jól felszerelt konyha (új tűzhely, hűtő, mikro, szendvicssütő, pirító…), kábelTV, gyors (500/30 Mbps) internet.

A diákszállás rész a felső szinten van, alul kisebb lakások vannak, ahol idősebbek is laknak, de több lakás már a diákoké. A 2 generáció jól megfér egymással, így nincs konfliktus. Az alsó részen egy fás-füves kellemes udvar található, amitől ez a kúria szerű épület abszolút kilóg a környezetéből (pozitívan természetesen :) ). A diákszállás jó elhelyezkedésének köszönhetően sok egyetem nagyon közel van (Corvinus, ELTE, BME, Pázmány max. 20 perc). A havidíj 26.000 Ft.

Cím: 1086,  Karácsony Sándor utca 31-33.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.