Mandák napközis tábor július első hetében

Mandák napközis tábor július első hetében

Minden évben július első hetében tartjuk Mandák napközis táborunkat. A tábor vezetői gyülekezetünk munkatársai és önkéntesei. Várjuk , hogy ismét együtt táborozhassunk. Ez a mi csapatunknak, munkatársainknak és hittanosainknak is összekovácsoló élmény. Teret adunk a gyerekeknek, amelyben Isten közelségét és szeretetét megérezhetik.

A tábor napirendje HKCsP +Szerdán vonatos kirándulást teszünk a Dunakanyarba és strandolunk

8:30 – Reggeli 

9 óra Bibliai történet és éneklés a templomban 9 órától

10 óra Élményfestés kis csoportokban

11 óra órától Mozgásos csapatjáték a kertben

12 óra ebéd

12:30-14 óra csendes pihenő, benne: mesefilm, társas, ejtőzés a kertben

14 óra kézműves foglalkozás/akadályverseny/külső program/vizes vetélkedő

15:40 uzsonna és napzárás

16 óra hazaindulás

Jelentkezés: A jelentkezési határidő: június 20. A tábor maximális létszáma 30 fő a létszámhatár átlépésével már csak várólistára tudjuk felírni a gyerekeket lemondás esetére. Jelentkezni online lehet és a Lelkészi Hivatalból kérhető nyomtatott jelentkezési lapon, ezügyben a táborvezetőt kell keresni.

Tábordíj: A tábor költségeihez hozzájárulást kérünk adomány formájában, melynek ajánlott összege 15000.- Ft melyet kérjük a gyermek nevét feltüntetve a jelentkezéssel egyidejűleg utaljanak át a gyülekezet OTP számlaszámára: Budapest-Józsefvárosi Evangélikus Egyházközség 11708001-20127303 közlemény: a gyermek neve

Amit hozni kell: kulacs (legalább fél literes), napsapka, hátizsák, csereruha, kényelmes mozgásra is alkalmas cipő vagy szandál (nem papucs), naptej. Lehet hozni tolltartót, rajzeszközt, társast.  Minden napnak van valamilyen különlegessége, vegyétek figyelembe a programokat, annak megfelelően néha kell hozni valami különlegeset, pl esetenként fürdőruha. Ezeket az információkat a nap végén emailben kapják meg a szülők. Strandcuccot, diákigazolványt és úti nasit szerdára kérünk!
Amit ne hozzanak: mobil telefon, tablet, pénz, értéktárgy, rágcsa, cukros üdítőital (csak, ha mindenkivel meg tudják osztani! ebben az esetben ezt jelezzék a táborvezetőnek, pl nagyobb mennyiségű gyümölcsnek mindig örülünk.)

Tábor helyszín: 1086 Karácsony Sándor utca 31.

Táborvezető: Bolba Márta +36208246466, bolbamarta@lutheran.hu

Érkezés: Kérem, 8:45-re mindenki érkezzen meg, az is aki otthon reggelizik, hogy 9 órakor már együtt kezdhessük a napot és kérem 16 órakor érkezzenek meg a gyerekekért. külön kérésre 17 óráig biztosítunk ügyeletet a táborhelyszínen.

 

A 2024-es évben a program a Magyarországi Evangélikus Egyház Ifjúsági Osztályának, az UNICEF Regionális Ukrán Menekültprogram Magyarországi Irodája, Budapest Főváros Önkormányzata és a Fővárosi Szociális Közalapítvány támogatásával valósul meg az UMGYEB Mosolyt csalni a menekültek arcára c. pályázatunk keretében, melynek keretében összesen a nyáron 120 ukrán menekülteket és hátrányos helyzetű magyar gyermeket táboroztatunk a Mandák-házban és a Dévai Fogadóban.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.