Minden Fedél Nélkül mögött megbújik egy élettörténet

Minden Fedél Nélkül mögött megbújik egy élettörténet

Kevés gyülekezet mondhatja magát olyan szerencsésnek, hogy minden eseményét profi fotós dokumentálja. Nekünk azonban nem is akármilyen fotósunk van Román Péter, Bolba Márta lelkésznő férje személyében. Munkájáról korábban az Index.hu is készített összeállítást:

“Román Péter civilben közgazdász, alkalmazásokat fejleszt, valamint fotográfiát oktat egy OKJ-s képzésen. Emellett 2013 óta a Fedél Nélkül önkéntes fotósa, munkáin keresztül komoly rálátást szerzett a magyarországi hajléktalanok helyzetére. Portéival arra próbál rávilágítani, hogy a teljes hajléktalanságnak csak elenyésző részét teszik azok az ápolatlan, dologtalan emberek, akiket általában a tévében mutogatnak a témával kapcsolatban. Képein keresztül számos olyan embert lehet megismerni, akikről talán mi sem hinnénk el, hogy lakhatási problémával küzdenek. Ami szinte mindannyiukban közös, hogy lelkesednek az írásért, festészetért, más művészetekért, és ilyen-olyan módon a Fedél Nélkül újság munkatársai, szerzői.”

Az eredeti cikk itt érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .