Táborozási lehetőségek a Mandák-házban

tábor

Napközis tábor

 
Tavaly jókedvű és élményekben gazdag hetet töltöttünk együtt, reményeink szerint idén sem lesz ez másképp.  Ezúttal József és testvéreinek története adja a tábor keretét, amelyben kézműveskedünk, kirándulunk, énekelünk és persze sokat játszunk. A tábor családias jellegű, hiszen érkeznek hozzánk kisbabás családok is. A létszám viszont maximalizált (30 fő), ezért ne késlekedjetek a jelentkezéssel! A Jelentkezési lapot itt éritek el.
 
Időpont: 2022. július 4-8. 
Jelentkezési határidő: 2022. június 15.
 
Táborvezető: Bolba Márta
Helyszín: 1086 Budapest, Karácsony Sándor utca 31.
Napi háromszori étkezés.
Ügyelet kérhető 7-8:30, 16-17:30 között
 

Ajánlott hozzájárulás összege 15000.- Ft, amelyet a gyülekezet bankszámlaszámára (

Budapest-Józsefvárosi Evangélikus Egyházközség, 11708001-20127303)

tudtok utalással befizetni.  Ha kevesebbet tudtok csak küldeni, annak is örülünk. A pénz miatt senki ne maradjon otthon.

freskó tábor

Freskó-tábor

Ezt az eseményt elsősorban fiatal felnőtteknek és nagyobb gyerekeknek szánjuk, akik szeretnék, ha kezük nyoma örökre fennmaradna a Mandák-ház falain.

A tábor időpontja: július 20-27.

Maximális létszám: 7-14 fő

A Freskó-tábor célja, hogy inspiráló közegben, kreatív időtöltés mellett megszépüljön a Mandák-ház kapualja, amelyet a Ház értékeit megjelenő szimbólumokkal fogunk kifesteni.

A táborvezető Kovács Vera lesz az Utcáról Lakásba Egyesülettől, akinek kreatív munkáit számos társadalmi megmozdulás háttérképei és jó ügyeket szolgáló falfestmények őrzik. 

Mivel a pontos keretek még részletezés alatt vannak, egyelőre az érdeklődést mérjük fel. Ha szívesen részt vennél a Mandák-ház megszépítésében és kiélnéd saját kreativitásodat is, írj Bolba Mártának a bolbamarta@gmail.com címre.  

Szeretettel várjuk jelentkezésedet!

Köszönjük, ha egy megosztással másokhoz is eljuttatod ezeket az információkat. További aktuális eseményeinket ITT találod, és kövess bennünket a Facebook-on is, hogy azonnal értesülj a legfrisebb híreinkről. 

 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.