Gyógyító mesék a templomban

Gyógyító mesék a templomban

A Józsefvárosi Önkormányzat minden évben pályázati úton támogatja az egyházak, egyházi szervezetek, egyházi alapítványok közösségi programjait. A 2023-as évben az önkormányzat hozzájárult a Budapest-Józsefvárosi Evangélikus Egyházközség nyári táborához, közösségi és kulturális eseményeihez.

A 600.000.- ft összértékű támogatást a programok meghirdetésére, nyári napközis táborunk egy programjára s két bábelőadásra fordítottuk.

Július első hetében tartottuk a Mandák napközis

tábor. A táborozó gyerekekkel és felnőtt kísérőikkel, harminc fővel ellátogattunk az Orczy Kalandparkba önkormányzati támogatással. Október 29-én a teremtés hónapjának lezárásaképpen az Égből pottyant lány című előadást láthattuk. November 26-án pedig Kányádi versfeldolgozásokat hallgattunk a Marica produkció előadásában.

Az önkormányzat támogatta programjaink meghirdetésének nyomdai költségét, így eljuthatott szomszédságunkhoz az alábbi események híre:

Teremtés ünnepe, közös kertészkedés, Szomszédünnep, közös vacsorák, Játékos gyermekfoglalkozások. A Mandák-ház színes, több korosztályt megszólító prgramjain részt vettek a Nevelő szülői hálózat nevelő családjai, a gyülekezetünkhöz tartozó családok, a Láthat

atlan Tanoda családjai, önkormányzati bérlők, és szomszédaink, barátaink, menekült gyermekek és családok, több mint hét országból származó gyerekekkel táboroztunk együtt. Köszönjük, hogy Józsefváros önkormányzata gyülekezetünk szervezésében hozzájárult közösség

építő munkánkhoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.