Felvételi infó 2016

A 2016/2017-es tanévre vonatkozó felvételi információk!

 

Kedves Érdeklődők!

A jelentkezés menete: Egy jelentkezési szándékkal egybeszőtt normál, NEM amerikai típusú és NEM szakmai önéletrajz, és egy lelkészi/lelkipásztori/plébánosi ajánlás szükséges melynek szkennelt változatát a mandak.haz@gmail.com címre várunk augusztus 20-ig.

Olyan nappali tagozatos hallgatókat várunk, akik a 18-25 éves korosztályba tartoznak. Felhívjuk a kedves jelentkezők figyelmét, hogy a diákszállás személyes megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges.

A felvételi elbeszélgetést augusztus 23-án 10 órától tartjuk.

Bővebb információért írj erre az e-mail címre: mandak.haz@gmail.com

A diákszállásról általában:

Cím: 1086,  Karácsony Sándor utca 31-33.

A diákszállásunkon egy 40 fős vegyes társaság lakik: fiúk-lányok, 5-6 egyetemről, többféle vallási felekezetből.

Az elhelyezés 2-3 fős szobákban történik. A diákszálláson van, 2 több zuhanyfülkés wc-s fürdő van (egy a lányoknak egy a fiúknak), van mosógép, 2 jól felszerelt konyha (új tűzhely, hűtő, mikro, szendvicssütő, pirító…), kábelTV, gyors (120 Mbps) internet.

A diákszállás rész a felső szinten van, alul kisebb lakások vannak, ahol idősebbek is laknak, de több lakás már a diákoké. A 2 generáció jól megfér egymással, így nincs konfliktus. Az alsó részen egy fás-füves kellemes udvar található, amitől ez a kúria szerű épület abszolút kilóg a környezetéből (pozitívan természetesen :) ).

Ami még fontos: a havidíj. Jelenleg 25.000 Ft, ami tudjuk, hogy magasabb mint az állami kollégiumokban, de oda nehezebb is bekerülni, valamint bentmaradni is. A diákszállás jó elhelyezkedésének köszönhetően sok egyetem nagyon közel van (Corvinus, ELTE, BME, Pázmány max 20 perc).

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.